Supercoola damskor för festivalen!

Sommaren är här och nu öppnar alla trendiga festivaler med olika teman. Tro det eller ej, men skorna är en av de viktigaste detaljerna när du går på festival. Välj skor efter hur mycket du rör dig på exempelvis en konsert. Om du står mycket eller sitter ner behöver du tänka både på ryggen och att det ska vara praktiskt.

Tuffa skor för dam

Gillar du festivaler behöver du ha flera olika damskor i garderoben. Det räcker inte med ett enda par eftersom festivalerna är så olika. Du kommer långt med ett par sköna träningsskor, då kan du stå och gå länge utan att fötterna mår dåligt. Välj ett par Cut Out Chunky Trainers i NA-KD:s sortiment för skor dam och njut i fulla drag stående på en tjock, dynamisk sula. Perfekta skor för utomhusfestivalerna!

Om du inte behöver röra dig så mycket på gräs eller annan ojämn mark kan du välja ett par klackskor, antingen med grovhuggen tjock klack eller med trådsmal klack. Den bredare klacken kan vara bättre utomhus, men du kan lätt bära med dig ett par slimmade skor med “strapbands” och smal klack om du ska äta inomhus.

Har du också surfat runt för att hitta de rätta skorna? Alla modellerna finns på NA-KD:s hemsida. Detta är en kul och trevlig onlineshop med vitt skilda modeller. Även om Chunky Trainers är en favorit på festivalgräset utomhus finns det även snygga boots med riktigt råa festivalsulor och utan klack.

Matcha damskor med accessoarer

Det fina med NA-KD:s sajt är att det finns ett bra utbud även på accessoarer som du kan matcha med skorna för att knyta ihop looken. Det finns människor som gärna har på sig flipflops i festivalgräset och dessa kan du matcha med en solhatt och ett par snygga solglasögon. Det finns tuffa axelväskor i lite rockigare modeller som du kan ha till. Om du gillar sandaler kan du matcha väskan med sandalerna, exempelvis köpa sandaler och väska i brunt läder och välja stilen så att de matchar med varandra. Brunt läder är snyggt till ett par gnistrande vita jeans. Om detta är opraktiskt när du sitter i gräset – välj ett par slitna, läckra blåjeans. Ta en titt på damskor hos NA-KD du med!